Find
Kontakt

Nyheder fra Vaillant - om produkter, nye medarbejder og branchen generelt

Brug filtrene nedenfor til at finde de nyheder, der er mest relevante for dig:

Vælg filter
Reset alt

Ingen resultater fundet

Boligejerne er taget som gidsler: Politisk uklarhed om grøn opvarmning

Hvis du som boligejer synes, at det er svært at træffe et valg om, hvordan du billigst varmer din bolig op uden fossile brændstoffer, er du ikke alene. Den grønne omstilling på området står stille, fordi politikerne spænder ben for deres egne ambitioner og ikke oplyser om alternativer til fjernvarme.

Tillykke til Tobby Lohse Sørensen med 25 år i Vaillant!

Vi er glade for at kunne fejre Tobbys 25-års jubilæum i dag. Han er en meget vellidt kollega med en helt unik viden om Vaillants produkter og er den tekniske ’problemknuser’, der kvalitetssikrer og superviserer teknikken bag vores varmeløsninger i hele Norden, som for hvert år er blevet mere miljøvenlige.

Fra historiske milepæle til fremtidens opvarmning

Tag med Vaillant på en rejse gennem 150 år og få et indblik i, hvordan vi fortsætter med at forme fremtidens opvarmning.

Hans evne til at bygge bro mellem mennesker og teknologi giver resultater

Et højt drive og en god menneskekender: Vaillant Nordics adm. direktør Per Stryhn fylder 50 år den 10. oktober

Ny læringsplatform fra Vaillant har fingeren på pulsen

I takt med at Vaillants salg af varmepumpeløsninger vokser, er der en stigende efterspørgsel på undervisning i at montere og servicere produkterne korrekt. Derfor har Vaillant skabt et uddannelsesunivers – hvor du som Certificeret Vaillant Partner kan få skræddersyet dit helt eget undervisningsforløb.

Poul Erik Anthonisen skal få Vaillant til at vækste endnu mere i Norden

Vaillant Nordics nye salgsdirektør Poul Erik Anthonisen har stor erfaring med salg i Norden og glæder sig til at kunne bidrage til virksomhedens fortsatte vækstrejse inden for salg af varmepumpeløsninger.

Afkoblingsordningen for 2023 åbner på ny den 10. maj

Er du ejer af et gasfyr, og overvejer du at skifte til en mere miljøvenlig opvarmningskilde så som en varmepumpe? Så bør du undersøge Energistyrelsens nye tilskudspulje, Afkoblingsordningen.

Velkommen til Åbent Hus!

Tag hele familien med og få svar på alle dine spørgsmål, når Vaillant inviterer til Åbent Hus. Her har du mulighed for at se nærmere på produkterne, og høre dem i drift og samtidig stille spørgsmål til eksperterne.

Vi fejrer Peter Allers 20-års jubilæum

I dag er vi stolte over at kunne fejre Peters 20 års rejse og udvikling, der har betydet og fortsat betyder meget for Vaillants unikke position i markedet.

DM i Skills – en gulerod for unge

Vaillant er hovedsponsor, når DM Skills den 2.-4.februar slår dørene op. Her dyster 19-årige Silas om at blive Danmarks bedste VVS- og energispecialist. Det giver adrenalin i kroppen og praktisk erfaring i fingrene. Og så kan det inspirere andre unge til at få øjnene op for en branche, der hungrer efter mere arbejdskraft.

Derfor er Vaillant hovedsponsor af DM i Skills

Når DM i Skills indtager Messe C i Fredericia fra den 2.-4.februar 2023, er det med Vaillant som hovedsponsor.

Naturen leverer gratis energi

Læs Vaillants bidrag til Politikens indstik "Det bevidste valg" med fokus på grønne løsninger

Sådan undgår du nemt lydgener fra varmepumper

Læs anbefalinger fra vores Product Manager, Christian Petersen

Nu ruller Vaillants flotte mobile showroom igen ud på Danmarks turné 2. - 10. maj

Sprængfyldt med klimavenlige, smarte og intelligente varmeløsninger

Vaillant flytter til ny adresse

Siden 1989 har Vaillant haft adresse på Drejergangen i Karlslunde, hvor vi igennem årene har budt vores samarbejdspartnere velkommen og nydt mange gode stunder sammen. Vi er nu i den situation, at vi er vokset ud af lokalerne i Karlslunde og tiden er kommet til luftforandringer, samt større og mere moderne faciliteter. Vi er derfor glade for endelig at kunne annoncere, at Vaillant A/S og Vaillant Nordics nye nordiske hovedkontor vil få adresse på Dybendalsvænget 3 i Taastrup, fra den 1. april 2022.

Her kan vi byde indenfor i nyrenoverede og topmoderne kontorfaciliteter, med et state-of-the-art produktshowroom og uddannelsesområde, som vi er sikre på, vil blive et populært trækplaster blandt vores samarbejdspartnere.

Ting tager tid, det samme gør sig også gældende for vores nye produktshowroom, som vi arbejder intensivt på at have klar efter sommeren. Det vil dog også betyde, at vi fortsat vil tilbyde træninger, kurser og produktfremvisninger på Drejergangen i Karlslunde. Så snart vi åbner op for de nye produkt- og uddannelsesfaciliteter på Dybendalsvænget i Taastrup, vil i få besked.

Vi glæder os meget til at byde jer velkommen i de nye rammer i Taastrup.

Har du prøvet showPOINT? Vores nye Augmented Reality app

  • Placer Vaillants varmepumper virtuelt i din kundens hus eller have
  • Vis, hvor lydssvage Vaillants varmepumper er
  • Forklar varmepumpernes funktionalitet med videoer
  • Præsenter referencer, hvordan Vaillants varmepumper ser ud efter installation

uniSTOR plus VIH RW - Skræddersyet varmtvandskomfort

Den nye varmtvandsbeholder uniSTOR plus VIH RW, er designet til større varmepumper med kapacitet fra 750 til 1.000 liter. Beholderen er udført i emaljeret stål med magnesium anode og rengøringsflange. Mulighed for tilslutning af elpatron i toppen af beholderen.

uniSTOR plus er et fremragende valg i kombination med vores geoTHERM perform, som er produktdesignet og anbefalet til større projekter.

På lager snart!

Vaillant udvider sin lagerkapacitet med et nyt lager i Borås, Sverige

I takt med den stigende vækst på markedet og den markante efterspørgsel for Vaillants produkter, er det med stor glæde, at vi kan annoncere at vi udvider med større lagerkapacitet

Ny Regional Salgschef til Nordjylland

Det er med stor glæde, at vi kan annoncere at Jesper Christensen tiltræder som ny Regional Salgschef for region Nordjylland den 1. marts 2022.

Vigtig information for luft til vand varmepumpen aroTHERM plus Monoblock 10 og 12 kW

For at reagere på kapacitetsflaskehalsen hos den nuværende leverandør af vores dobbeltvæggede varmeveksler, er en alternativ varmeveksler fra anden leverandør nu blevet certificeret til aroTHERM plus L (dobbeltventilator).

Udfasning af aroTHERM splits 2 største versioner

I forbindelse med bekendtgørelsen fra Miljøministeriet omhandlende den kommende 5-tons regel, som træder i kraft fra den 1. januar 2022, fjernes aroTHERM split 10 & 12 kW fra Vaillants produktsortiment.

Bliv miljøhelt!

Tag det første skridt til at blive en miljøhelt - med kun ét klik og én registrering

Bare rolig – vi har ikke glemt dig! Og rygterne er faktisk sande…

Vi byder velkommen til vores nye ecoTEC gaskedel serie!

Vaillant skifter logo!

Efter nogle år er det blevet tid til en kærlig visuel opdatering med et nyt logo. Du vil møde vores nye logo her i Karlslunde, hos din lokale forhandler, i annoncer og på de digitale medier – Ja faktisk, overalt!

Gratis markedsføring

Du har som Certificeret Vaillant Forhandler mulighed for at få gratis markedsføringsassistance. Du kan til enhver tid kontakte din Vaillant konsulent, hvis du gerne vil have support til din markedsføring. Ud fra dine ønsker laver vores grafiske designer flotte layouts og færdigt materiale klar tryk

Corona foranstaltninger

I Vaillant følger vi udviklingen i den globale coronapandemi meget nøje, og tilretter løbende vores egne interne retningslinjer i overensstemmelse med de nationale myndigheders påbud og anbefalinger.

Load more

Trustpilot